GENEL, YURTDIŞI

1935 – 30 HAZİRAN 2019

1935-30-haziran-2019

Dile kolay, tam 84 senedir hizmet veren Suffolk Downs Hipodromu‘nun günümüz dünya düzenine uyarak bizim derbinin koşulduğu gün kapısına kilit vuruldu. Hipodromun sahibi firma tesisin bulunduğu alanı geçen sene bir emlakçıya satmıştı. Emlak firması şimdi o hipodromun bulunduğu yere apartmanlar, ofisler yapmayı düşünüyor. 160 dönüm arazi artık atlar yerine binalara ev sahipliği yapacak.

Suffolk Downs Hipodromu‘nda startı verilen son koşuyu 54 yaşındaki Tammi Piermarini idaresinde Colonial Front kazandı. Hipodromun müdavimlerinin göz yaşlarına boğulduğu dramatik durum Horsemen’s Benevolent and Protective Association başkanı Anthony Spadea Jr.‘ın yeni bir yarış alanı oluşturabilmek için harekete geçeceklerini açıklamasının ardından biraz daha umutvar hale dönüştü.

Massachusetts valisi ve yasa koyuculardan hiç bir şekilde hipodromun yıkılması hakkında koruma ve yardım alamadıklarını vurgulayan Anthony Spadea Jr. " Bu durum, tüm atçılar ve son 84 yıldır buraya gelen tüm insanlar için çok üzücü bir gün." dedi.

error: !!!